Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigt.
Fjernsupport

Support

Alternate Text

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores support-team sidder klar til at hjælpe hvis behovet opstår. Hos Aqoola kan du altid få support ved at kontakte os per telefon, e-mail eller oprette en sag direkte i vores helpdesk. Helpdesk er jeres direkte vej til hurtig information og hjælp.

TeamViewer til fjernsupport Fjernsupport

Services der ydes via Aqoola-support via Helpdesk

Brugervenlighed en en hjørnesten i vores produktfilosofi. Overskuelig brugerflade og knapper med indbyggede hjælpetekster gør betjeningen nem. Hvis man gør noget forkert forklarer systemet hvad der mangler, så tingene giver mening - selv for brugere der kun betjener det lejlighedsvis. Hvis man alligevel har brug for hjælp, er den aldrig langt væk: Telefonisk hotline og en supportportal gør at man hurtigt kan få svar på sine spørgsmål og en løsning hvis man har et problem. Det er med til at sikre at man får det makismale udbytte af sin løsninger.

Registrerede brugere kan rekvirere support telefonisk, per e-mail eller direkte på vores supportportal. Vilkårene for rekvirering af support fremgår af den aftale jeres virksomhed har indgået med Aqoola. På supportportalen har man adgang til: FAQ, oprettelse af supportsager, historik for egne supportsager, manualer, videoguides og kundeforum. Supportportalen er tilgængelig for registrerede brugere hos virksomheder med support-/maintenanceaftale.

1. Service Level Agreement

Aqoola tilstræber at besvare alle supporthenvendelser der er modtaget via supportsiden (aqoola.zendesk.com) inden for 8 arbejdstimer. Der kan tilbydes hurtigere reaktionstid, efter forudgående aftale herom. Der kan tilbydes aftale om support uden for normal åbningstid efter forudgående aftale herom.

2. Support Lifecycle

Kunder med maintenance-aftale har altid adgang til den seneste version af Aqoolas software. Aqoola forpligter sig til at holde produkter der er Certified for Microsoft Dynamics opdaterede i det omfang det er nødvendigt for at understøtte nye funktioner og opdateringer i i Microsoft Dynamics NAV, i det omfang det påvirker funktionaliteten i de leverede løsninger. Aqoola understøtter mindst 3 versioner bagud for Microsoft Dynamics produkter under CFMD-programmet.

3. Support Knowledge Database

På vores supportside, kan registrerede brugere finde manualer, videoguides og FAQ (ofte stillede spørgsmål): (aqoola.zendesk.com)

4. Support og eskaleringskontakter

Supportkontakt for kunder: aqoola.zendesk.com, +45 70 70 18 11 Kontakt til brug for Microsoft for eskalering sammen med partner: Product Manager, Niels Legaard Christensen, npc@aqoola.com, +45 31 37 88 18

5. Produkt-roadmap

Aqoola forpligter sig til fremtidig understøttelse af sine løsninger for at sikre kompatibilitet med alle nyere versioner af Dynamics NAV. For at sikre overensstemmelse følger Aqoola Microsoft’s Statement of Direction for Microsoft Dynamics NAV og vil frigive nye/opdaterede versioner af sine CFMD produkter inden for 3 måneder efter at Microsoft frigivelser en ny større version/opdatering af Microsoft Dynamics NAV.

Udfyld navn og telefornnummer herunder og bliv kontaktet omkring Aqoola supportprogram.