Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigt.
Fjernsupport
Fyldt med funktioner der gør arbejdet nemmere

Menu og funktioner i Navision Stat

Aqoola har sin egen menu i Navision Stat. Importer og bogfør de godkendte fakturaer når det passer dig, uden at skulle vente på periodiske opdateringer. Straks-opdater ændringer i opsætning, kontoplan og kreditorer.

 

Originalfakturaer gemmes i selve Navision Stat, så man kan se pdf'erne direkte fra finans- og kreditorposter, uden at logge på fakturaflowet.

 

Man kan sågar se hvem der har godkendt fakturaerne, direkte fra listerne over finansposter og på selve posten.

 

I forbindelse med godkendelsesprocessen kontrollerer fakturaflowet at kontering og betalingsbetingelser er korrekte og at den bogførte moms stemmer med fakturaen - så du kan bogføre samtlige bilag med F9.

 

Fakturaflow i skyen

Fakturaflowet ligger i skyen, så man slipper for at installere og vedligeholde software, servere og klienter. Godkendelse og arkiv kan foretages fra PC, Mac, tablets og smartphones.

 

Betjeningen er enkel, også for brugere der kun godkender en gang imellem og ikke er vant til at betjene software.

 

Skærmbillederne er enkle og overskuelige. Der er genvejs-taster, så man slipper for at bruge mus. Knapperne har indbyggede hjælpetekster, så man slipper for at slå op i manualen, hvis man ikke kan huske deres funktion.

 

Flere tidsbesparende funktioner, som ikke findes hos andre

Læs mere om funktionerne nedenfor

Status på budgetter

Lærerne kan se budget-status for deres fag. Hvad er budgettet, hvad er der tilbage og hvad er pengene brugt til:

 

 1. Klik på budget for at åbne budgetvisningen

 2. Lærerne kan se deres budget, hvad der er brugt og hvad der er tilbage

 3. Klik på 'Fag' for at se hvad pengene er brugt til

 

I brugerens opsætning anfører man de dimensioner der skal vises.

 

Bogholderiet slipper for at udskrive og fordele budgetstatus manuelt til lærerne. Man kan altid se status og behøver ikke at kontakte bogholderiet

Fritekstsøgning i PDF'er

Med fritekstsøgning kan man søge på alle ord i fakturateksterne, så medarbejderne nemt kan se hvad de tidligere har købt, hvad de betalte m.m.  

 • Hvad betalte jeg for skærmene fra Samsung?
 • Hvor købte jeg sidst svovlsyre?

Brugerne kan 'google' i fakturaindholdet - og nemt finde det de leder efter. Stod på på fakturaen? Så finder man den.

Et-kliks-bogføring

Aqoola tjekker at fakturerne er konteret, at der er valgt obligatoriske dimensioner, om momsen stemmer, at bogføringsperioden ikke er spærret, for dubletter m.m. inden de forlader fakturaflowet.

De bogføres med et enkelt klik (eller F9) når de kommer ind i Navision. Du slipper for fejl og det gør bogføringen nemmere og hurtigere - og der er altid overensstemmelse mellem revisionssporet i fakturaflowet og det der er bogført. Så revisionen bliver også glad.

Se PDF i Navision Stat

Bogholderiet behøver ikke at logge på fakturaflowet for at se originalbilaget fra Navision Stat.

 

PDF'er gemmes i Navision Stat, så man kan åbne dem direkte fra finans- og kreditorposter. Man kan sågar se hvem der har godkendt dem. Det sparer tid og gør det nemmere, når der er noget man vil tjekke.

Send mails med faktura vedhæftet

Har du brug for at sende fakturaer til medarbejdere der ikke er oprettet som brugere, eller til leverandører fordi du har et spørgsmål eller vil du vide om det er nødvendigt at oprette en ny kreditor?


Med forespørg-knappen kan du sende fakturaen som vedhæftning til en mail direkte fra opgaven i fakturaflowet og vedhæfte deres svar til opgaven, så der er styr på historikken.


Fra listen har du overblik over de fakturaer hvor du afventer et svar.

Påmind brugere

Er de automatiske mails ikke tilstrækkelige til at få godkendt til tiden? Vi du godt sende en ekstra påmindelse om at kollegerne skal få godkendt deres opgaver? Det er nemt med Aqoola:

 1. Marker de opgaver der skal have en påmindelse

 2. Tryk på påmind-knappen

 3. Skriv en besked til kollegerne

Kollegerne modtager en mail med en oversigt over, det du gerne vil have de godkender. Så er det slut med at ringe og rykke, eller sende mails til alle medarbejdere, når en periodeafslutning er nær.

Regnefunktion i felter

Du kan regne med Aqoola. I pris og beløbsfelter kan du lægge sammen, trække fra, gange og dividere. Så slipper du for at bruge regnemaskinen, når fakturaer skal opdeles i flere bogføringslinjer.

Konteringsskabeloner

Slip for at kontere de samme kreditorer igen og igen. Husk-knappen gemmer dine indtastninger og udfylder dem automatisk næste gang, du modtager en faktura fra kreditoren: Godkender, Bogføringstekst, Finanskonti, Dimensioner, Momskoder og Procentvis fordeling af bogføringslinjer.

Opslag i kontoplan og dimensioner

Hvis du ikke kan huske en finanskonto eller en dimensionsværdi, kan du slå op med delvis indtastning af navn eller nummer. Så slipper du for at have kontplanen liggende ved siden af dig.

 

Bemærk at feltet er rødt, når dimensionen er obligatorisk, så man ikke glemmer at angive en værdi.

Konter flere fakturaer samtidig

Skal flere fakturaer konteres ens og godkendes af de samme personer? Med Aqoolas samlefunktion man kun behøver at gøre det en gang:

 1. Marker de opgaver der skal behandles

 2. Klik på samle-knappen

 3. Tildel en eller to godkendere og indsæt finanskonto

Straksoprettelser fra Navision Stat

Overfør nye kreditorer og ændrede opsætninger til fakturaer til fakturaflowet med det samme - og slip for at vente i timevis, eller til næste dag.
Fakturaflowet er altid ajour, når man har ændret i opsætninger på kreditorer, kontoplaner dimensioner m.m.