Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigt.
Fjernsupport

Hør om IT-Center Fyns erfaringer

Skolernes brancheløsning til Navision Stat

Integreret i Navision Stat

Ingen ekstra nedetid eller uforudsete regninger når Navision bliver opgraderet. Fane og funktioner i Navision så man kan straks-overføre nye kreditorer og ændringer af opsætninger.

Udviklet til skoler

Integrationen gør det muligt at tilbyde funktioner der ikke er mulige i andre systemer. Fx status på fagbudgetter så lærerene kan følge med i hvad de har brugt og hvad der er tilbage.

Specialister i Navision

Vores support har certificerede Navision-udviklere - og kan hjælpe med både fakturaflow og Navision, så du slipper for at være kastebold hvis der er noget der driller.

Udviklet til skoler

Et modul i Navision Stat

Aqoola er skolernes foretrukne fakturaflow. Løsningen er unik med egen fane og funktioner integreret i Navision Stat. Udviklet til skolernes behov, med funktioner der ikke findes i andre systemer. Fordi skoler har andre behov end ministerier, styrelser og private virksomheder.

 • Status på fagbudgetter
 • Åbn PDF fra posteringer og lister, uden at logge på fakturaflowet
 • Godkender kan ses på posteringer i Navision
 • Straks-oprettelser fra Navision

Slip for tilretninger. Aqoola-modulet er et certificeret add-on til Navision med eget object range der administreres af Microsoft, så der ikke opstår konflikter med jeres evt. tilretninger.

Ved opgraderinger af Navision er Aqoola en del af pakken, så I undgår ekstra nedetid eller ekstra omkostninger - med Aqoola slipper I for uforudsete omkostninger.

Flere tidsbesparende funktioner, som ikke findes hos andre

Det er nemt at komme igang

Forberedelse

Vi sørger for udfyldelse af blanketter til Moderniseringsstyrelsen og koordinerer med KMD, eller det driftcenter hvor I har jeres Navision og bestiller licensen til modulet gennem Microsoft.

Implementering

Vi installerer modulet i Navision og funktionsafprøver løsningen så alt er klar til driftstart. I skal blot lave en liste over brugere og deres roller før vi kommer og sætter jer igang.

Driftstart

Undervisningen af bogholderiet tager nogle timer og foregår hos jer. Vi gennemgår opsætningen sammen og brugerne får en video der varer 1,5 minut. Så er I klar med Aqoola.

Hvad siger skolerne?

Stenhus Gymnasium & HF

 • Kontering og bogføring går hurtigere, når alt foregår i samme skærmbillede
 • Mindre håndtering - ingen udskrivning, kopiering og fordeling af bilag
 • Bogholderiet får tid til controlling og andre vigtige opgaver
 • Det har været så nemt at sætte igang - for alle personalegrupper
Det er jo et nemt system
"Det er jo et nemt system. Før tog den fysiske håndtering 40-60% af min tid. Jeg havde fat i den samme faktura mindst tre gange. Det er faldet helt væk. Nu skal vi kun have fat i bilaget én gang. På selve bogføringen i Navision sparer jeg halvdelen af tiden"
- Maria Kolding, Bogholder

Sønderborg Statsskole

 • Fakturaerne gemmer sig ikke sammen med den øvrige post
 • Intet bliver glemt eller overset
 • Lærerne kan selv finde deres gamle bilag i arkivet
 • Adgang til egne fagbudgetter, gør det nemt at følge med i forbrug

Hvordan ville det blive modtaget af lærerne?

"Det var rektor der vile have det. For bogholderiet var den største barriere, hvordan det ville blive modtaget af lærerne. Ville de stejle? Men stemningen har været god. Nu er der tværtimod fjernet en irritationsfaktor, fordi man altid ved præcis hvad man skal forholde sig til - og der er aldrig noget der bliver væk."

Hanne Jørgensen, Økonomichef

Tønder Gymnasium

 • Se alle billeder i et billede - med farvekoder for status
 • Sorterbare lister giver overblik - dyk ned i den enkelte faktura med ét museklik
 • Du kan altid se hvor fakturaerne er henne, hvem der har dem og hvor langt de er i processen

Aqoola sparer vigtig tid i bogholderiet

"Besparelsen er markant. Aqoola sparer vigtig tid i bogholderiet og sikrer at vi altid har det fulde overblik. Siden vi fik Aqoola har medarbejderne godkendt fakturaer i systemet med stor tilfredshed - uden forudgående undervisning"

Jakob Vittendorf