Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigt.
Fjernsupport

Unikke funktioner
Integrationen giver dig nogle unikke muligheder andre systemer ikke kan tilbyde: Strakseksport fra Navision Stat, validering af betalingsoplysninger og status på fagbudgetter.
Enklere bogføring
Unikke funktioner der gør bogførings-arbejdet nemmere end andre systemer: Moms-kontrol, et-kliks bogføring, årsag når bilag ikke kan bogføres m.m. Klik ovenfor for at se mere,
Nem og enkel håndtering
Trafiklys giver overblik og brugerne får automatisk besked hvis de ikke godkender til tiden. Nem søgning på bilagsnumre i webarkivet. Se mere ovenfor.
1. Udviklet til skoler

Det eneste fakturaflow til Navision Stat, der er udviklet specifikt til skoler. Fordi skoler har andre behov end ministerier, styrelser og private virksomheder.

Certificeret af Microsoft, med egen menu og funktioner i selve Navision Stat.

Book en demo
2. Gratis opgraderinger

Der er ingen omkostninger eller ekstra nedetid, når Navision Stat opgraderes. Vi klarer det praktiske og koordinerer med Moderniseringsstyrelsen - og support er naturligvis inkluderet.

Book en demo
3. Eksperter i Navision

Vores support har certificerede Navision-udviklerer - og kan hjælpe med både fakturaflow og Navision, så I slipper for at være kastebold, hvis der er noget der driller.

Book en demo